Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Lokale evenementen

Voel de hartslag van de stad met de essentiële evenementenkalender van The Hotel Brussels. Selecteer de data voor uw verblijf op basis van het reilen en zeilen in de stad of neem contact met ons op per e-mail of telefoon voor inspiratie in Brussel.

KOREI GELEIDE TOURS

Gratis rondleiding door de stad voor een onverwachte kijk op Brussel.
In samenwerking met Korei guided tours kunt u met ons de wijk op maat bezoeken. 
Gratis voor alle gasten, reserveer uw plaats aan de receptie, De rondleidingen vinden elke zaterdagochtend plaats van 10u30 tot 12u30, met vertrek en aankomst in de lobby van The Hotel.

29/9/2023 - 2/10/2023

EAT Festival

Feesten die Brussel weerspiegelen: gastronomisch, levendig, vernieuwend en kosmopolitisch. Meer dan 60 chefs en ambachtslui brengen het evenement tot leven en serveren het beste van de hoofdstad via signatuurgerechten, kleurrijke desserts, heerlijke kazen, Brusselse bieren en originele cocktails. Happening van donderdag 29 september - zon 02 oktober, 2023 hart van het Gare Maritime bij Tour & Taxis.

Meer info: Hier

8/12/2023 - 10/12/2023

Wijn en Gastronomie Beurs

Bezoek de beurs voor wijn en gastronomie in Namen en maak kennis met de wijnmakers uit uw streek. Ontdek verborgen juweeltjes met een paar flessen om van het eindejaarsfeest of als kerstcadeau voor uw geliefden te genieten. Meer dan 100 wijnmakers zullen op het evenement aanwezig zijn en 500 unieke creaties aanbieden. Ja, proeven kan altijd. Het evenement vindt plaats van 8 tot 10 december 2023. Het festival vindt plaats in Namur Expo, Namen, België.

Ben je een wijnliefhebber of wil je dat worden, dan is dit iets voor jou!

Meer info: Hier