Spa Brussel | The Urban SPA & Fitness in The Hotel

 

   

 

   

Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Eten, slapen, werken, steeds hetzelfde melodietje. Zo zien veel dagen eruit, maar als je het ons vraagt zijn wellness en ontspanning een onmisbaar onderdeel van het leven.

Daarom hebben we een exclusieve gym op de 23e verdieping, waar je jezelf verliest in de ultieme luxe fitnessbeleving. Onze moderne gym is uitgerust met de allerbeste fitnessapparaten. Beloon jezelf na een welverdiende workout met een ultieme ontspanning in ons royale stoombad en sauna in Zweedse stijl. Het stoombad is de perfecte plek om tot rust te komen en je zorgen van de dag los te laten. Vanuit je comfortabel plekje in onze Urban Spa kun je het adembenemende uitzicht op Brussel helemaal in je opnemen.

We hebben ook allerlei andere voorzieningen die je verblijf bij ons echt onvergetelijk maken. Van bekroonde restaurants en bars tot conferentiefaciliteiten en onberispelijke services – bij ons vind je alles wat je nodig hebt om te relaxen. Of je nu op zakenreis of op city trip bent, onze fitness en spa in Brussel zijn de plekken bij uitstek om tot rust te komen en je batterijen op te laden.

Je wellnesservaring naar een hoger niveau brengen ? Boek dan een wellnessbehandeling bij het Nadine Salembier Instituut, onze exclusieve partner. Slechts een minuutje verwijderd van The Hotel.

Daarnaast bieden we een wellnessarrangement voor 2 bij het Nadine Salembier Instituut met onder andere een gezichtsbehandeling en een ontspanningsmassage. Daarna voel je je als herboren – beloofd.

OPENINGSUREN

Onze Urban Spa is elke dag geopend van 6:30 tot 22:30 uur.

VOORZIENINGEN

Sauna

Stoombad

Fitness met hoogtechnologische cardio- en krachttoestellen

Samenwerking met een exclusieve spa

Speciale aanbiedingen

Philharmonic Package