Spa Brussel | The Urban SPA & Fitness in The Hotel

 

   

 

   

Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Eten, slapen, werken, steeds hetzelfde melodietje. Zo zien veel dagen eruit, maar als je het ons vraagt zijn wellness en ontspanning een onmisbaar onderdeel van het leven.

Daarom hebben we een exclusieve gym op de 23e verdieping, waar je jezelf verliest in de ultieme luxe fitnessbeleving. Onze moderne gym is uitgerust met de allerbeste fitnessapparaten. Beloon jezelf na een welverdiende workout met een ultieme ontspanning in ons royale stoombad en sauna in Zweedse stijl. Het stoombad is de perfecte plek om tot rust te komen en je zorgen van de dag los te laten. Vanuit je comfortabel plekje in onze Urban Spa kun je het adembenemende uitzicht op Brussel helemaal in je opnemen.

We hebben ook allerlei andere voorzieningen die je verblijf bij ons echt onvergetelijk maken. Van bekroonde restaurants en bars tot conferentiefaciliteiten en onberispelijke services – bij ons vind je alles wat je nodig hebt om te relaxen. Of je nu op zakenreis of op city trip bent, onze fitness en spa in Brussel zijn de plekken bij uitstek om tot rust te komen en je batterijen op te laden.

Op zoek naar een unieke wellnesservaring? Boek een spa-behandeling bij onze exclusieve partner, het Biologique Recherche Institute. Het bevindt zich op slechts een paar meter van het hotel. We bieden ook een Spa-arrangement in samenwerking met Biologique Recherche, dat een gepersonaliseerde huidanalyse, een behandeling, een overnachting in de kamer van uw keuze, ontbijt voor twee in het restaurant The Iris en een late uitcheck om optimaal van uw verblijf bij ons te genieten.

OPENINGSUREN

Onze Urban Spa is elke dag geopend van 6:30 tot 22:30 uur.

VOORZIENINGEN

Sauna

Stoombad

Fitness met hoogtechnologische cardio- en krachttoestellen

Samenwerking met een exclusieve spa

Speciale aanbiedingen

Philharmonic Package