Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Hier vindt u alle aankomstinformatie die u nodig heeft

Kom genieten in The Hotel

Geen zorgen, The Hotel is gemakkelijk te bereiken. Het hoge gebouw in de Waterloolaan is gemakkelijk te herkennen, of u nu met het vliegtuig, het openbaar vervoer of de auto reist.

Heeft u parking nodig? Geen probleem – The Hotel heeft een veilige ondergrondse parkeergarage met 120 plaatsen. De ingang bevindt zich naast de hotelingang, dus u kunt simpelweg onze parking binnenrijden. Onze ondergrondse parkeergarage heeft twee parkeerplaatsen voor mensen met beperkte mobiliteit, gelegen vlak voor de lift met directe toegang tot onze receptie. U kunt het parkeertarief hier bekijken. Ter info: de stad Brussel bevindt zich in een lage-emissiezone, wat betekent dat niet alle voertuigen gemakkelijk het stadscentrum kunnen bereiken. Kijk hier voor meer informatie. 

The Hotel combineert op uitstekende wijze verbluffende uitzichten over de stad en een prima bereikbaarheid.

HOE ER TE GERAKEN

Neem contact op

Boulevard de Waterloo 38 1000 Brussels

Voor individuele boekingen:
book@thehotel.be

Voor meetings en groepsreservaties:
meet@thehotel.be

Salesteam

Neem contact op met our sales team op:

CHECK IN/CHECK OUT

AANKOMST

De check-in tijd is vanaf 15u. Laat ons uw aankomsttijd weten en dan doen we ons best om te zorgen dat uw kamer klaar is.

VERTREK

De check-out tijd is mogelijk tot ten laatste 12u ‘s middags. Mocht u graag later vertrekken, laat ons dan aub uw vertrektijdstip weten en dan kunnen we zien wat mogelijk is.

Parking

The Hotel is voorzien van een veilige ondergrondse parkeergarage met 100 plaatsen.

We hebben geen valet service, dus u kan simpelweg zelf onze parking binnenrijden - die zich net naast de hotelingang bevindt.

DC laadstations voor alle elektrische voertuigen zijn beschikbaar op niveau -2 van onze parking tegen een kostprijs van 0.56€/Kwh.

De stad Brussel valt onder de 'Low Emission Zone', alsook The Hotel. Niet alle type voertuigen kunnen daarom gemakkelijk het stadscentrum bereiken. Klik hier om de details van uw wagen te bekijken.

Parkeertarieven

Uren Prijs
1 uur €5
2 uur €9
3 uur €14
4 uur €19
6 uur €24
8 uur €27
10 uur €30
24 uur €35

Houd er rekening mee dat bij verlies van het parkeerticket 150 euro in rekening wordt gebracht.

The Hotel bereiken

Taxi Icon   Taxi 

Er zijn steeds taxi’s met een taximeter beschikbaar buiten aan de aankomsthal van Brussels Airport. De kostprijs van de luchthaven tot aan The Hotel bedraagt normaal gezien ongeveer € 45. Taxi’s met een licentie kunt u herkennen aan hun blauwgele embleem.

U kunt ook een privéwagen met chauffeur huren bij Direct Way. Zij bieden auto’s, minivans, bussen en shuttles. Ze organiseren ook rondleidingen.

Car Icon   Auto 

Routebeschrijving naar The Hotel Brussels.

Train Icon   Trein 

Het treinstation van de luchthaven bevindt zich onder de terminal (kelderniveau -1). Er rijden tot 4 treinen per uur tussen de luchthaven en station Brussel-Zuid.

In het station van Brussel-Zuid neemt u metrolijn 2 of 6 (richting ELISABETH) tot aan metrostation LOUIZA, dat zich op 300 meter van The Hotel Brussels bevindt.

Bus Icon   Bus 

De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB/STIB voorziet “The Airport Line”, een snelle verbinding (30 minuten) tussen Brussels National Airport en de Europese wijk:

  • Lijn 12: neem deze bus tot aan de halte “LUXEMBURG”. Neem vervolgens bus 64 tot aan de halte “NAAMSEPOORT”. The Hotel Brussels bevindt zich op 400 meter van deze bushalte. Opmerking: deze bus rijdt enkel van maandag tot vrijdag tot 20 u.
  • Lijn 21: neem deze bus tot aan de halte “LUXEMBURG”. Neem vervolgens bus 64 tot aan de halte NAAMSEPOORT. The Hotel Brussels bevindt zich 400 meter verderop. Opmerking: deze bus rijdt enkel op weekdagen na 20 u. en op zaterdag, zondag en feestdagen.
     
   Auto 

Routebeschrijving naar The Hotel Brussels.

   Taxi 

Er zijn steeds taxi’s met een taximeter beschikbaar buiten aan de aankomsthal van Brussels South Airport (Charleroi).

U kunt ook een privéwagen met chauffeur huren bij Direct Way. Zij bieden auto’s, minivans, bussen en shuttles. Ze organiseren ook rondleidingen.

   Trein

In Brussels South Charleroi Airport kunt u een enkel of heen-en-terugticket (heen- en terugreis op dezelfde dag) naar Brussel-Zuid kopen in een van de twee ticketautomaten. Dat ticket is geldig voor de TEC-busrit (van de luchthaven naar station Charleroi-Zuid) en de treinreis (van Charleroi-Zuid naar Brussel-Zuid). De twee ticketautomaten bevinden zich buiten aan de terminal bij Ingang 2. U kunt contant betalen of met een krediet-/debetkaart.

Eens u bent aangekomen in Brussel-Zuid, kunt u de metro of de bus nemen.

   Metro

Neem in het station van Brussel-Zuid metrolijn 2 of 6 (richting ELISABETH) tot aan metrostation LOUIZA, dat zich op 300 meter van The Hotel Brussels bevindt 

  Bus

De vervoersmaatschappij MIVB/STIB voorziet “The Airport Line”, een snelle verbinding (30 minuten) tussen Brussels National Airport en de Europese wijk.

  • Lijn 12: neem deze bus tot aan de halte “LUXEMBURG”. Neem vervolgens bus 64 tot aan de halte “NAAMSEPOORT”. The Hotel Brussels bevindt zich op slechts 400 meter van deze halte. Opmerking: deze bus rijdt enkel van maandag tot vrijdag tot 20 u.
  • Lijn 21: neem deze bus tot aan de halte “LUXEMBURG”. Neem vervolgens bus 64 tot aan de halte NAAMSEPOORT. The Hotel Brussels bevindt zich 400 meter verderop. Opmerking: deze bus rijdt enkel op weekdagen na 20 u. en op zaterdag, zondag en feestdagen.
  Shuttle

De Brussels City Shuttle is de gemakkelijkste manier om van Brussel naar de luchthaven te reizen. De dienstregeling van de pendelbussen is aangepast aan de dienstregeling van de vluchten. De bussen rijden vanaf 3.30 u. ‘s ochtends. Elke 30 minuten vertrekt er een bus. Koop uw ticket vooraf online voor het beste tarief.

DIENSTREGELING EN RESERVERING

Reis in stijl. 
Vervoer vanaf Brussels National Airport Zaventem of een treinstation in Brussel. 

Deze dienst is betalend en moet op voorhand gereserveerd worden. U kunt autovervoer aanvragen op deze website. 

Boek uw autovervoer 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Success

Bedankt voor uw aanvraag. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Foutmelding

Controleer de vetgedrukte invulvelden en of alle velden zijn ingevuld met de juiste waarden.