Contact & locatie | The Hotel Brussels in de Waterloolaan

 

   

 

   

Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Hier vindt u alle aankomstinformatie die u nodig heeft

Kom langs bij The Hotel om te ontspannen

The Hotel vinden is niet moeilijk – beloofd. Ons gebouw pronkt aan de Boulevard de Waterloo in het hartje van het modedistrict van Brussel. Daarbovenop is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

Krijg je al stress bij het idee om te parkeren in Brussel? Geen zorgen. Bij The Hotel hebben we genoeg plek voor je auto. Welgeteld 120 plekken, in onze eigen parkeergarage. Voor mensen met een beperking zijn er speciale parkeerplekken vlakbij de lift. En dit willen we je nog even laten weten: onze stad heeft een Milieuzone. Goed om dus van tevoren even te checken of je met jouw auto het centrum in mag.

The Hotel combineert op uitstekende wijze verbluffende uitzichten over de stad en een prima bereikbaarheid.

HOE ER TE GERAKEN

Neem contact op

Boulevard de Waterloo 38 1000 Brussels

Voor individuele boekingen:
book@thehotel.be

Voor meetings en groepsreservaties:
meet@thehotel.be

Salesteam

Neem contact op met our sales team op:

CHECK IN/CHECK OUT

AANKOMST / VERTREK

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Kom je eerder aan? Voor een extra 60.000 euro kun je vanaf 09.00 uur van je kamer genieten. Laat het ons van tevoren even weten. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je kamer helemaal klaar is voor je aankomst .

Uitchecken kan tot 12.00 uur. Heb je het laat gemaakt en wil je nog even uitslapen? Dat kan! Geef het wel even door. Dan regelen wij dat je later kunt uitchecken. Voor 60 . euro extra heb je dan tot 18.00 uur om van je kamer te genieten.

Parking

Zoals we al zeiden hebben we parkeren goed geregeld. Je hoeft onze garage alleen maar in te rijden en klaar. De ingang is vlak naast de ingang van het hotel.

Rij je Met een elektrische wagen ? Dan kan je de opladers op verdieping -2 gebruiken. Dat kost € 0, 45/Kwh.

Let erop dat je je parkeerkaartje niet kwijtraakt. Mocht dat toch gebeuren, dan moeten we je helaas € 150,- in rekening brengen. Omdat we geloven dat jij je auto het beste kent bieden we geen valet-parkeerservice aan.

Parkeertarieven

Uren Prijs
1 uur €5
2 uur €9
3 uur €14
4 uur €19
6 uur €24
8 uur €27
10 uur €30
24 uur €35

The Hotel bereiken

Taxi Icon   Taxi 

Gebruik taxi’s met een taximeter. Je vindt ze voor de aankomsthal. Pas goed op jezelf en maak alleen gebruik van een taxi met een vergunning. Deze herken je aan hun blauw-gele logo.

Je kunt ook privévervoer regelen Direct Way. Ze hebben auto’s, busjes, grote bussen en shuttles. Je kunt ook tours bij ze boeken.

Car Icon   Auto 

Stel je navigatie in.

Train Icon   Trein 

Ga naar de onderste verdieping van het vliegveld, -1. Vanaf daar vertrekt er iedere 15 minuten een trein naar het station Brussels Midi . Vanaf daar kun je de metrolijn 2 of 6 pakken richting ELISABETH. Stap alf aan de halte LOUIZA. Vanaf daar is het slechts 300 meter lopen naar The Hotel.

Bus Icon   Bus 

Je kunt ‘The Airport Line’ van openbaarvervoerbedrijf STIB nemen. Met een rit van slechts 30 minuten, kun je van 2 buslijnen gebruikmaken:

  • Lijn 12: Neem deze shuttle naar de bushalte LUXEMBOURG. Stap over naar bus 64 en stap Af aan de halte PORTE DE NAMUR. Vanaf daar is het 400 meter lopen naar ons. Goed om te weten: deze bus rijdt alleen van maandag tot vrijdag tot 20.00 uur.
  • Lijn 21: Neem deze shuttle naar de bushalte LUXEMBOURG. Stap over naar bus 64 en stap af aan de halte PORTE DE NAMUR. Vanaf daar is het 400 meter lopen naar ons. Goed om te weten: deze bus rijdt alleen op zaterdag, zondag en feestdagen na 20.00 uur.
     
   Auto 

Stel je navigate in.

   Taxi 

Je vindt de taxi’s voor de aankomsthal.

Privévervoer? Dat regel je bij Direct Way. Ze hebben auto’s, busjes, grote bussen en shuttles. Je kunt ook tours bij ze boeken.

   Trein

Je kunt een kaartje voor een heen of dagreis naar station Brussels Midi kopen. Bij je kaartje zit de TEC-busreis inbegrepen. Deze bus brengt je van het vliegveld naar het station Charleroi-Zuid. Met hetzelfde kaartje kun je daar op de trein stappen naar het station Brussels Midi . Vanaf daar kun je metro 2 of 6 richting ELISABETH pakken. Stap af aan de halte LOUIZA. Dan is het nog 300 meter lopen naar The Hotel.

   Metro

Op station Brussels Zuid kun je metro 2 of 6 richting ELISABETH Stap af aan halte LOUIZA. Vanaf daar is het slechts 300 meter lopen naar The Hotel.

  Shuttle

De Brussels City Shuttle is de makkelijkste manier om vanuit Brussel naar Charleroi Airport te reizen. De bustijden zijn zo ingericht dat ze goed aansluiten met de vertrektijden van de vliegtuig. Vanaf half 4 ’s ochtends rijdt er ieder half uur een bus.

Voor de beste prijs kun je je kaartje vooraf online kopen.

Reis in stijl. 
Vervoer vanaf Brussels National Airport Zaventem of een treinstation in Brussel. 

Deze dienst is betalend en moet op voorhand gereserveerd worden. U kunt autovervoer aanvragen op deze website. 

Boek uw autovervoer 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Success

Bedankt voor uw aanvraag. We zullen spoedig contact met u opnemen.

Foutmelding

Controleer de vetgedrukte invulvelden en of alle velden zijn ingevuld met de juiste waarden.