Accommodatie in Brussel | Kamers en suites | The Hotel Brussels

 

   

 

   

Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Slaap als een roos in uw eigen stadsoase

Een kamer boven de stad

Welkom in uw persoonlijke oase. Na een bewogen dag in Brussel voelt niets zo goed als de deur achter u sluiten, diep ademhalen en tot rust komen in de luxueuze sereniteit van uw kamer in The Hotel Brussels. Doe uw schoenen uit in een luxueuze omgeving die al het nodige comfort en design biedt en geniet van het vooruitzicht op een heerlijke nachtrust in een van de meest comfortabele kamers in de stad.

Kamers

Superior Room

25.00 m² / 247.00 ft²
Kingsize bed
2 Personen

Geniet van een echt superieur verblijf in onze comfortabele kamers. Hier vind je alles wat een onvergetelijk bezoek te bieden heeft.

Superior Vista

25.00 m² / 247.00 ft²
Kingsize bed
2 Personen

Laat je betoveren door het uitzicht vanaf de 15e verdieping. Deze kamers zijn perfect om tot rust te komen na een drukke dag.

Access to Panorama Lounge

Deluxe Panorama

25.00 m² / 247.00 ft²
Kingsize bed
2 Personen

Na een nacht in een Deluxe Panorama voel je je als herboren. Slaap in een heerlijk bed en neem alle lichtjes in je op vanaf de 20e verdieping.

Suites

Access to Panorama Lounge

Panorama Suite

50.00 m² / 538.00 ft²
Kingsize bed
2 Personen

De exclusieve Panorama Suite is met z’n 50m2 perfect voor reizigers die zich volledig willen onderdompelen in een luxueus comfort.

Access to Panorama Lounge

Splendour Suite

102.00 m² / 1097.00 ft²
California dubbelbed
2 Personen

Ervaar het hoogste niveau van comfort en luxe in onze suite van 100m2. Strategisch geplaatst in de hoeken van The Hotel, waardoor je gegarandeerd een adembenemend uitzicht hebt op de stad.

PANORAMA LOUNGE

De Panorama Lounge op de 24ste verdieping biedt een oase van rust. De lounge is voorbehouden voor gasten in Deluxe Panorama kamers en suites. Kom genieten van het uitzicht met hapjes en drankjes van het huis, neem een kijkje in de magazines en boeken in de bibliotheek van The Hotel of begin vanaf 18 u. aan een ontspannende avond met cocktails, borrelhapjes en een uitzicht over de stad. Overnacht u in een Superior kamer en bent u jaloers? Gelijk heeft u. Verwen uzelf met een upgrade en geniet van de Panorama Lounge.