Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Slaap als een roos in uw eigen stadsoase

Een kamer boven de stad

Welkom in uw persoonlijke oase. Na een bewogen dag in Brussel voelt niets zo goed als de deur achter u sluiten, diep ademhalen en tot rust komen in de luxueuze sereniteit van uw kamer in The Hotel Brussels. Doe uw schoenen uit in een luxueuze omgeving die al het nodige comfort en design biedt en geniet van het vooruitzicht op een heerlijke nachtrust in een van de meest comfortabele kamers in de stad.

Kamers

Superior Room

25.00 m² / 247.00 ft²
Kingsize of Twin bedden
2 Personen

Beleef een superieur leven in een van deze elegante kamers. De kamers zijn afgewerkt volgens de unieke visie van The Hotel op klassieke luxe en design. Kom tot rust op de zitbank aan het raam, neem afstand van de drukte en geniet van het uitzicht over de stad die leeft onder u.

Superior Vista

25.00 m² / 247.00 ft²
Dubbelbed
2 Personen

Treed binnen in uw prachtige Superior Vista Room en aanschouw het prachtige uitzicht over de stad vanop de veertiende verdieping en hoger. Deze prachtige kamer is afgewerkt met hoogtechnologische snufjes, lakens van Egyptisch katoen en luxueuze voorzieningen.

Access to Panorama Lounge

Deluxe Panorama

25.00 m² / 247.00 ft²
Kingsize of Twin bedden
2 Personen

Treed binnen in een wereld van luxe in een van deze uitzonderlijke kamers, op de twintigste verdieping en hoger. De kamers zijn ontworpen vanuit het concept van hedendaagse luxe. U kunt genieten van Egyptisch katoen en voorzieningen van topkwaliteit. Het ontbijt is inbegrepen.

Suites

Access to Panorama Lounge

Panorama Suite

50.00 m² / 538.00 ft²
Dubbelbed
2 Personen

Suites, hoor ik u denken? Zeker! De exclusieve Panorama Suite van 50 m2 is perfect voor reizigers die uit zijn op uitzonderlijke luxe met een verschil. De suites bevinden zich in de hoeken van de zestiende verdieping en hoger voor het allerbeste uitzicht. Geniet van de skyline van de stad en kom tot rust in uw ruime oase in de stad. Het ontbijt is inbegrepen en u beschikt over lakens van Egyptisch katoen en voorzieningen van topkwaliteit.

Access to Panorama Lounge

Splendour Suite

102.00 m² / 1097.00 ft²
California dubbelbed
2 Personen

Het echte werk. In deze buitengewone suites van 100m2, strategisch gelegen in de hoeken van de allerhoogste verdiepingen, kunt u in stijl genieten van het goede leven. De Splendour Suites zijn ruim en ongedwongen luxueus, met het ultieme uitzicht over de stad, aparte leefruimtes, heerlijke supersized kingbedden en alle topvoorzieningen die u nodig heeft.

PANORAMA LOUNGE

De Panorama Lounge op de 24ste verdieping biedt een oase van rust. De lounge is voorbehouden voor gasten in Deluxe Panorama kamers en suites. Kom genieten van het uitzicht met hapjes en drankjes van het huis, neem een kijkje in de magazines en boeken in de bibliotheek van The Hotel of begin vanaf 18 u. aan een ontspannende avond met cocktails, borrelhapjes en een uitzicht over de stad. Overnacht u in een Superior kamer en bent u jaloers? Gelijk heeft u. Verwen uzelf met een upgrade en geniet van de Panorama Lounge.