Restaurants dicht bij de Louizalaan in Brussel | Eten in The Hotel Brussels

 

   

 

   

Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Stil je honger bij The Iris

Gastronomisch genieten van een unieke keuken

Op jacht naar lekker eten in het modedistrict van Brussel? Kom aan je trekken bij The Iris in het hartje van de bruisende Louiselaan. Hier geniet je van culinaire hoogstandjes, liefdevol gemaakt met lokale ingrediënten. Begin je dag goed met een American-style luxe ontbijtbuffet. Of eindig ‘m met een van onze signature cocktails bij de bar.

The Iris

Ervaar het beste eten van Brussel bij The Iris. We gebruiken verse, lokale ingrediënten voor gerechten die een eerbetoon vormen aan het multiculturele erfgoed van de stad. Laat het getalenteerde team van The Iris je meenemen op een culinaire ontdekkingsreis.

The Bar & Lounge

Kwaliteit en smaak komen samen bij The Iris Bar. Verfris jezelf met handgemixte drankjes, duurzaam geproduceerd in Brussel. Of denk aan onze kenmerkende cocktails, in het leven geroepen door onze bekroonde barman, Met biodynamische en natuurlijke wijnen en lokaal geproduceerde likeuren en frisdrankjes.

Meer Weten

Het onbijt

Begin vol rust aan je dag met uitzicht op onze tuin, een stomend heet kopje espresso in de ene hand en een versgebakken pain au chocolat in de andere. Ons Amerikaans ontbijtbuffet is iedere dag open van 6:30 uur tot 10.00 uur (en tussen 07.00 uur en 11.00 uur in het weekend).

Meer Weten

Roomservice

Geniet je zo hard van je kamer dat je niet weg wil t? Dat snappen we hellemaal! Bel 1337 om je roomservice te bestellen. 24/7 beschikbaar.

Meer Weten