Bedrijfsinformatie
EVENT OPMERKINGEN

* Vereiste velden

Thank you!

Thank you very much for contacting us. We will get back to you shortly.

Something went wrong.

Your request was not sent. Please check the fields marked in bold and verify that all fields are complete and correct.

Laat uw culinaire lusten de vrije loop

Gastronomisch genieten van een unieke keuken

In The Hotel Brussels hebben we wat u nodig heeft. Eet een snelle hap aan de bar voor u het nachtleven verkent of kom uw stadsavonturen vieren met cocktails. Liever dineren in stijl? The Iris is de ultieme plek voor gastronomisch genot in Brussel. Doet u het graag rustig aan? Geniet van een lang, overvloedig ontbijt met uitzicht over de tuin. Of misschien is ontbijt op bed meer uw ding? Bel dan naar de roomservice en ontspan terwijl wij het werk doen – want is dat niet waar nieuwe luxe om draait?

The Iris

Denk aan heerlijke smaken. In The Iris draait het om het delen van een bijzondere maaltijd die authenticiteit en passie uitstraalt.

The Bar & Lounge

The Iris is de allerbeste plek in Brussel, zowel overdag als ‘s avonds. Kom genieten van een glas bier, een elegante cocktail of een hapje na een drukke dag in de stad. Of misschien wil u liever in alle comfort ontspannen met uw vrienden? En wie geen deadlines heeft, kan rustig van een koffie genieten in de luxueuze omgeving van de hipste hotelbar in Brussel.

Meer Weten

Het onbijt

Het ideale begin van de dag. In The Hotel Brussels staat een heerlijk ontbijt met dampende koffie centraal. Het ontbijt wordt opgediend in The Iris en blijft u liever wat langer in bed liggen? Dan kunt u naar de roomservice bellen en rustig in uw kamer ontbijten.

Meer Weten

Roomservice

U kunt op elk moment van de dag zin krijgen in iets lekkers. Daarom biedt The Hotel een uitstekende roomservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ontbijt op bed of liever een snack ‘s avonds laat? Bel ons en laat The Hotel heerlijk eten bezorgen in uw kamer.

Meer Weten